Hovedprogramvinduet

Når Kaspersky Password Manager er låst, er dataene dine utilgjengelig. Da viser hovedprogramvinduet et felt der du skriver inn hovedpassordet, knappen Lås opp og lenken Glemt hovedpassordet?.

Fra hovedprogramvinduet kan du gjøre følgende:

Oppsett og kontroller i hovedprogramvinduet

Seksjonene Alle oppføringer, Favoritter, Kontoer, Bankkort, Dokumenter, Adresser, Notater, og Autentisering i venstre rute i hovedprogram vinduet gir rask tilgang til dataene dine. I det høyre vinduet kan du vise, legge til, redigere, slette og organisere dine data.

Du kan bruke søkefeltet øverst til høyre i hovedprogramvinduet til å søke etter data i hvelvet.

Med knappene i hovedprogramvinduet kan du utføre følgende handlinger:

Låse Kaspersky Password Manager.

Sjekke passordsikkerhet.

Tilbakestill sorteringsrekkefølge for oppføringer.

Legg til oppføringer.

Bytt til listevisning.

Bytt til side-ved-side-visning.